Betalen & Famed

Betalen & Famed

De rekening

De mondzorgrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld dat kan verschillen per praktijk. Klik hier voor de geldende tarieven.

Betalen en Famed

In onze praktijk zorgen wij liever voor u dan dat we veel tijd besteden aan onze financiële administratie. Daarom dragen wij het versturen en innen van de nota’s over aan Famed. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor duizenden zorgaanbieders zoals tandartsen, orthodontisten, huisartsen, fysiotherapeuten, psychiaters en dierenartsen.

Wat betekent dit voor u?

De nota van onze behandeling of verrichting wordt door Famed ingediend bij uw zorgverzekeraar. Indien van toepassing ontvangt u van Famed een nota voor het bedrag dat niet wordt vergoed door uw zorgverzekeraar.

Digitale facturatie via www.notavanfamed.nl

Kiest u voor digitale facturatie, kijk dan op nota van Famed voor een overzicht van al uw nota’s en persoonlijke gegevens.

Op tijd betalen

Vergeet niet om op tijd uw nota te betalen. Dit scheelt u geld en veel ergernis. Famed hanteert een betalingstermijn van 30 dagen na notadatum. Lukt het u onverhoopt niet om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Famed via 0900-0885* of ga naar notavanfamed.nl.

Vragen over uw nota?

Heeft u vragen over uw nota? Op veel vragen vindt u hier al antwoord. Staat uw vraag hier niet tussen, meldt u dan aan bij notavanfamed.nl of bel 0900-0885*.

 

Logo Famed   Logo Famed quote

 

 

*€ 0,90 per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten